festfestfest!

nu ärjag kim och jimmy hemms hos mig i älvsjö, ska tillbaka till tälje.

tagga!!

fest!!

kärlek


gott nytt år!

nu är jag hemma hos saara. som jag trodde så väckte jag henne och jimmy. hmm, saara sover fortfarande och jag & jimmy kollar på americas next top model ;dd idag kanske jag ska till sthlm och byta min klocka, om nån förljer med. pallar inte dra själv. eller så stannar jag i tälje och antingen hjälper saara med någonting? eller så är jag med nån :)
puss på det. sen ska jag och saara tagga för fest!!!! haha.. mamma har fortfarande inte bestämt sig om jag får gå eller inte.. men asså a. annars kommer jag dampa bäver! :@ nej men jag kommer bli lack.. skitsamma.
vi får se hur dagen blir. nu ska jag hoppa på saara (a'' :$$

kärlek!

ställde klockan idag ! ;o

igår tog jag bussen med fredde och jij till enhörna. jag va hemma vid 23.00 , illa ! jag käkade och kollade på nån fransk b-film ;p lite kul menmen. slagga vid halv 1 eller nåt :)
idag ställde jag klockan, första gången på hela lovet! käka frukost, fixade mig och nu ska jag hem till saara, bussen kommer snart. tror att hon och jimmy sover men jag skickde ett sms:
jag kommer och väcker er nu :) vi har mycket att göra. ring när du är vaken, du lär ju bli om inte annat!
välkommen till saara&tilda's liv ;) haha. nej men jag uppdaterar och berättar mer om dagen när jag är hos saara.

kärlek!


hockey med älsklingarna!

nu blir det hockey med sammie, daffy, saara, mattias och hans tjej! MYYYYYS! drar hem efter tror jag :)
kanske uppdaterar senare.

kärlek!

jag skrattar idag, kanske gråter jag sen.

igår drog jag och saara hem till julia och hämtade mitt smink. sen tillbaka till centralen och mötte musse. jag o han drog hem till mig, kolla på hitta nemo och sen nån annan sen dödligt vapen 4 :) vi sov faktiskt tidigt. vaknade vid 11.45, duschade och skit. sen gick vi till bussen och då kom jag på att jag glömt mitt busskort hemma -.- suck! vi drog in till stan och ja.. jag drog till saara och skulle kanske låna ett busskort av hennes bror men han har damp. för jag ska till pappa i sthlm och byta in min klocka. men det kanske inte blir nåt av det för jag pallar inyte åka hem och hämta mitt busskort sen till sthlm bara för det. plus att jag missförstår min baba hela tiden :/ men haha. aa det är skitsamma. juste, jag måste be opm ursäkt till saara också att jag bara kom hem till dig och väckte dig o a :) det kommer aldrig mer hända... *host* :) puss på dig. nu orkar jag inte hålla på och skriva massa skit. hörs sen.

kärlek

telebobo time

nu drar jag och saara till stan, nås på mobilen för er som har mitt numme!

kärlek!

godmorgon sverige

godmorgon :) sovit gott?
det har jag, bara att det var liiite kallt!
nu ska jag och saara fixa oss sen dra ner på stan och träffa linda en snabbis. sen senare ska jag och musse åka hem till mig. igår vid 12 drog drog jag till hovsjö och va med johannes. det va kallt som jag vet inte vad, men vi gick runt lite. snacka skämta och hade skoj. sen gick vi in i en port och spelasde fotboll. tror att vi väckte alla i huset plus att hemtjänsten kom så vi drog och satte oss vid en buss. och väntade. och väntade. och väntade. äntligen, vid 02.16 kom en buss och jag kunde komma in. med hjälp av saara. hennes mamma visste ju inte att jag va ute och dom sov, plus att stoffe sov med dom. så först kunde jag inte komma in för att dom va uppe. så jag fick vänta. sen kom saara och öppnade dörren och a, man kan säga att vi hade lite flyt. bara att jag inte såg nåt och snubblade på katten.. förlåt ninja :$ haha, nej men jag gick och värmde mig lite, fortfarande kall tvättade vi bort sminket sen gick vi o la oss. fyfan va kul vi hade, fråga inte varför. det va bara sjukt grymt roligt. saaaraaa fick värma mig, haha kul om hennes mamma hade kommit in ;d nej men vi somnade vid fyra och vaknade nu, så jag ska duscha lite sen sova. nej jag ska fixa mig.

skönaste dagen, fulaste bilden!
kärlek!

kärlek kärlek kärlek!

kom nyss hem, va och käkade på onkle sam i saltskog, träffade kim & jimmy. sen drog jag och saara till hovsjö och träffade musse. skojskoj. gjorde inte mycket, snackade och skit. försökte mula, men ingen orkade riktigt fullfölja om man säger så ;p sen blev det för kallt, så vi tig bussen. där satt frida, linus & sabina, som va lagom fulla.. haha, lite roligt faktiskt! sen nu hemma, la mig i sängen, datan. vet inte vad vi ska göra, kanske drar tillbaka till hovsjö och träffar johannes "bangarn".. hoppas! han är för rolig, alo! ;dd älskart! menmen, ska kolla runt lite på datan nu, känner mig lite borta efter all vodka. skoja, men äcklig smak blire i munnen efter b-vodka och salta turk-nötter iaf, inte att pröva ;s menmen, hur som helst. vi hörs senare, har ikke ngt mer att skriva :*

kärlek!

käte jävel

idag kl.07.11 kom julias syster in och väckte mig för att hon trodde att jag va julia. hon undrade om vi skulle göra frukost på sängen till deras mamma. ja ohja, mys att gå upp då för att göra frukost, och ännu mer mys att bli väckt då för att käka ;dd nej men vi somnade om och gick upp vid kanske halv ett om jag inte minns galet. vi käkade, sen fixade vi oss och drog till stan. julia köpte ny hårförlängning. och jag köpte underkläder, skärp, örhängen och skor. skiiit fiiina! mums, i love it! sen drog vi till donken, käkade och sen träffade vi kim & jimmy. va med dom ett tag. träffade andrea & madde sen halkade dawidz lite efter dom ;) ? nej jag driver, men iaf. snacka lite med dom inann vi drog hem. jag färgade julias hår mörkare, hoppas att du blev nöjd !? ;dd sen skulle hennes familj gå & käka så jag drog till centralen träffade kim, lion & jimmy. vi gick o käka, sen mötte jag, kim & lion upp saara på bussen. haha vi drog till hennes mammas jobb och hämtade pengar och nu ligger jag hemma hos saara i hennes säng. myys. tss! vet int eriktigt va vi ska göra, men skoj kommer det att bli. jag ska iaf sova här, så mycket vet jag. och det visste hennes mamma innan jag och saara visste det (a' hahah! men sånt är livet när man bor här, saara när får jag nyckel hit då ;) ? kanske drar till hovsjö och är med "vänner" -.-
hörs sen!

kärlek!

14.59, hur mår julias data ? ;s

nu har jag & julia kollat på filmerna vi skulle se. ali g är sjukt galen x) men jag älskar't.. och saw 6 är.. a, vad förväntar man sig av saw filmerna? lite obehagligt kanske (a'
imorn vet jag inte vilken tid vi ska upp, men efetrsom attt vi ska fira julias mamma så kommer vi inte kunna sova bort hela dagen, men det kanske är bra med lite omväxling ibland.. jag tror att julia är lite lack för att hon vill sova och jag låter för mycket med datan. ochj ag ska inte vara dum, så jag säger godnatt och tack för idag? haha nörd, a jag vet.

kärlek!

lite gamla bilder!


bild på mig från i somras


haha fyfan vad jag ser ut på den bilden, typ början av hösten



HAHAHHA, kan man göra annat än att älska den här snubben!?


jag tror inte det, alborz...


hihi, kim i år.. ser fett liten ut på bilden, men alltid lika söt ;)



alboorz bror !


jag, julia & sammie. jag bjuder! :)

HAHAHA; chris, skööönaste bilden! ;dd

idag när jag kom till julia så käkade vi, mums! sen drog vi till centralen, mötte jura & iago. sen va det massa där också som vi va med ett tag. sen drog jag & julia till saltskog med sven, jimmy & lion. köpte pk sen drog lion hem & bröderna furu någon annanstans, antagligen till kompisar. jag & julia drog iaf till hovsjö och va med johannes, vi gjorde massa skoj.. haha, en sak vet jag nu om han.. 1. han är bangare ;) 2. han får bånge av ordet penis!? haha, han är så jävla skön.. min nya bästavän ;) ? nej jag driver, men han är grym iaf. sen drog vi tillbaka till stan, donken. sen nu är vi hemma hos julia igen. och fyfan va skänt det är att komma in i värmen efter att ha varit ute hur länge som helst, tårna.. oft, kalla som isglass (piggelin;).. nu ska jag färga julias hår. sen ska vi kolla på "ali g in the house" haha myyyyyys! sen vet jag inte, får se vad som händer ;) men det händer ju alltid någonting när man är med jullan ericson, skapare av sony ericsson! (a' höh.... hur som helst, det blir en senare uppdatering! lovar, puss på er.


HAHAHHAHA, sköönaste bilden på chriiiiiiis! x)

kärlek

blodsyster idag! (L)

igår drog jag o musse hem till mig och kollade på film, vi va tvungna att gå :( fuck !
vi vaknade vid 2 och nu ska vi äta frukost sen dra in till stan. jag ska hem till julia och fira hennes mamma, grattis till henne! <3 jag vet inte vad vi ska göra, antgligen blir det kameran eller nåt skoj senare! :) jag kommer garanterat uppdatera mer än vanligt idag... eller inte.. :) har inget att skriva, så a. ursäka texten, jag vet inte vad jag gjorde och kan därför inte fixa det igen (a' haha!


kärlek till folket


gamla tider!

hemma hos saara nu igen. jag och musse ska snart dra så att vi hinner med bussen, sen måste vi gå. GOSH, jag kommer frysa arslet av mig! orkar inte skriva, jag måste packa (a'

ursäkta att det bara är gamla bilder på mig & saara, men det är hennes data och hon har inga nya, varken på mig eller oss ;)


kärlek!

älvsjö-södertälje

nu är jag & saara i da älvsjö. har hämtat mitt löshår, och det är förvånadsvärt fint fortfarande! fast det är klart, har inte använt det varje dag i ens en månad typ ;o så 500 är jävligt bra pris, kompispris eftersom att det är till linda! :) nej men ville bara ha en liten uppdaterinrg, kommer inte ta med mig datan för jag har inte med mig väskan, men jag kanske orkar starta upp mammas data ;p ? man vet ju aldrig med mig. fast ikväll blir det nog inget eftersom att mr.hernandez slaggar hos mig. ahja, nu springer vi till bussen.. igen!


hittade en gammal bild på mig & theo. jag saknar dig mest bror!

kärlek!


RSS 2.0