GRATTIS KUNGEN!

sovmorgon, skolan.
fick hur mycket som helst gjort, stolt fan! jag är klar med allt jag ska, det är första gången på 3 år typ :d
hade träning, gick bra. sen skulle vi ha projektintro. HAHAHA, alla lärare hade klätt ut sig & sminkat sig till olika saker (tanter, rockstjärnor, hiphopare, schteeekaaare mm) åh fyfan, det gjorde min dag. inget snack! :D haha..
efter skolan drog jag till stan med emil och julia. vi kollade lite, sen satte vi oss och käkade glass på maren. nu är jag på mammas jogg, ska snart hem och fixa mig sen ska jag till friluftsgården i enhörna och sälja lotter. jimmey, wiiiie, faan vaaa kuuuul! ;d vi får se om jag drar ner på stan sen efter eller om jag stannar och är med alla dyngraka enhörnabor ;). vi hörs senare eller imorn.

kärlek!


katching.

hej, sov hos ruben. va helt slut när jag vaknade, men blev lite bättre när jag duschat.
missade bussen, gick fel men jag är bäst på att fixa mig ur sånt så jag kom med det tåget som jag skulle ;)
missade bussen där också så jag fick gå till skolan. hade tyska. jag vet inte vad det va bra för. sen bild, fattar inte varför man har vissa lärare. haha :( drog efter lunch. hade körning. gick bra fan ;d haha fett läskigt (a'
jag hjälpte min mor att handla tills imorn, nu ska jag plugga. blir ingen träning idag för jag har så jvla mycket plugg :/ jaja. hejs.


jag älskar min syster & hennes son (L)

kärlek! 


älska det eller hata det.

jimmy & alborz gjorde min dag! HAHA....
sen olander & daffy! HAHA....
ja.
skolan, sen stan med julia. träffa nicole & hanna. jag och julia drog hem till henne så fixade hon sig lite snabbt. jag gick och mötte älskling, åkte till mig. yrade min bror, packade och drog hem till ruben (Y)
nu kolllar vi på fotboll (lögn) och alborz, du kommer få se vem som får en jobbig träning!!!
nu ska jag gå och heja barca till en vinst så att de kommer vidare, jag tvekar inte en sekund.

kärlek!


imorn är det skola igen.

igår va jag med chris, vi va på stan sen hos honom. :) tiden gick fort och jag drog till min teori. jag va fan bäst! sen stress till träningen. prövade matchkläder och uppvärminingströja, på tiden (a'
hem och ingenting.

idag vaknade jag sent = sov ut ordentligt!
hade rejält ont i huvudet, men nu är det bättre tack och lov.
nu ska jag kolla klart på topmodel, sen fixa mig och dra till pappa. hämta löparskor och sen ska jag till stan, möta julia (?) och käka. sen är det träning 19-21. löpning & teori. sen hem plugga & sova. har matteprov imorn ;o


jag saknar min bebis!!

kärlek!


idag smällere.

igår va jag världens duktigaste! först städade jag mitt rum, min toalett och hallen. allt förutom golven.
sen vid 21-tiden drog jag till sumpan med min bror och städade hans lägenhet. alltså flyttstädning, det fick inte vara ett damkorn kvar! det tog 5 timmar så jag va hemma vid två, gick och dog direkt (L) jag tjänade iaf lite pengar och det behövs, tro mig. ;)
nu ska jag göra klart golven sen kommer robin. vid 15.00 kommer alla andra, för ebba ska ha namngivningscermoni. svårt ord, ja. men hon ska döpas, fast inte i kyrkan. komplicerat! det är mysigt iaf.
sen ska jag sooova!


det här va typ -07.. jag kan vara söt ;s

kärlek!


Amare et sapere vix deo conceditor ;/

nu; städa.


HEJ JAG HETER ROBIN, JAG ÄR BÖG FÖR JAG HAR RÖDA BYXOR!

idag var det skola, jag och annie satt och snackade hela första passet & rasten, sen engelska. toppen! (y'
efter skolan mötte jag robin och vi gick till iglelsta och träffa jakob. vi letade efter chris hur länge som helst. sen väntade vi på att hans lektion skulle sluta. så drog vi till chris och gjorde ingenting :)
jag drog till julia och vi snackade, behövdes!
jeje, tog bussen till vasahallen och kollade på innebandy, laget vi hejade på förlorade :/
men vi drog till kyskan iaf, träffade alla och käkade tacos. sen spelade vi pingis och jag vann ju då. *host*
jag drog hem med robin till honom. knaaaaas på tåget, hahah! ;)
nu ska vi kolla på film om robin kan sluta böga sig?!?!?!



kärlek!


JAG ÄLSKAR MIN EBBA! (L)

tjenixen.
igår va det match då, förlorade med 3-1 inte våran bästa match om man säger så. känns lite tufft att förlora med tanke på att vi förlorade en match på hela förra året typ..
hem & sov.

i morse va rättegången. höll på  att spy innan. men det kändes som att jag var min egen advokat, kände verkligen övertaget. gick bra hoppas jag, är nöjd. även fast jag inte fick säga allt jag ville och glömde en sak, en viktig sak! men det är ingenting att göra åt nu. efter det käkade jag , mamma & saara . kollade i affärer sen skjutsade mamma hem oss. eller jag hem och saara till sig. nu blev jag barnvakt åt ebba, väntar på att robin ska komma och hjälpa mig ;) eller inte. inga planer, men bra blire.



lika? ;)

kärlek!


OTAGGAD! ;/

tjusanhoppsan.
vilken jävla skitdag! fast jag vaknade brevid älskling, det var väl det jag levde på under dagen.
men, vaknade 22, min buss kommer 33.. det var bara att slänga på sig kläderna och kubba. sen ropar robin och säger att min buss kommer om en timme, klockan gick fel. så jag gick tillbaka upp och fixade mig i lugn och ro.. hmm, snopet!
i skolan var det kulturdag, vi ska leka (TRÅKIGA) lekar med moj, alltså de små barnen. 6-11 år gamla. visst kanske låter kul, men tro mig.. nej!
jag va inne och jobba med svenskan i ett lugnt rum , mohahahah !!
je.
nu är jag hemma, ska käka & packa. sen ska jag till min match. och jag är såå otaggad så det är sjukt ;oo
jag vet inte vad jag ska ta mig till.. haha, men det är en träningsmatch inte hela världen om jag är dålig. jag ska inte få gult kort den här gången bara :)
hörs.


det här är tydligen ruben enligt hans kompisar. tack, jag vill inte veta mer.

kärlek!


på torsdag smäller det.

i morse träffade jag min advokat, minns inte vad hon hette men hon var bra. vi gick igenom allting som skulle hända och vad jag skulle säga. jag fick mitt förhör, så nu ska jag bara plugga in allting så att jag minns. på tosdag är det rättegång, jag vill inte! skadestånd får jag iaf, inte för att jag bryr mig om pengarna men de ska fan inte göra såhär (H). efter det skulle jag egentligen till skolan men jag sa att jag ville kolla igenom förhöret och plugga lite så vi åkte och käkade. sen shoppade vi, så det vart varken plugga förhör eller skolan (a'
med mig hem fick jag en klänning, leggings, örhängen, två "jackor" och ett linne (y' tack mamma! ;dd
nu ska jag byta om sen ska jag plugga eller nåt, har inlämning imorn.. hmm, det blir toppen *host*
ikväll är det match som gäller:
hammarby - sundsvall, om 3 timmar & 52 minuter !


KOM IGEN NU BAJEN!

kärlek!


DÖD!

matchen igår slutade 1-1, inga kommentarer för domaren va curry!

skola idag, sluta vid lunch sen manöverbana. efter det käkade jag och mamma, sushi (L) teori på det, skippade träningen. är trött. jag fick sällskap av jakob & chris på tåget, och torsten ! och haha, jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta, han va vidrig ;o jaja, nu ska jag duscha & basta, sen soooova.
imorn ska jag träffa min advokat, sen ska jag till skolan en snabbis innan jag ska träffa älskling och gå på match med honom och hans baba :) tråkmånsen chris skulle tydligen inte med ;s menmen, det blir toppen!


jag vill vara liten igen!

kärlek!


Match mot Ösmo, oft nervöööös.

igår drog jag och saara till brunnsäng, vi tog med oss sven på vägen ;)
skulle kolla på en match som chris dömde, men vi spelade lite ist. sen stannade vi och körde. gick och köpte mat, hade picknik på elbe! (h' vi drog väl vid 21-tiden ? jakob & chris hem till honom, jag och robin hem till saara.
vi lekte lite med jimmy & saara sen drog vi hem till mig och sov, hihi busigt! ;o
nu ska jag till fridhemsplan och träffa min baba och käka lunch med honom, sen ska jag tagga till matchen. vi höres senare.


min son! (L)

kärlek!


baxad bild (a'

igår va det riktigt nice. saara kom och vi gjorde det vi skulle. hem till mig & städa. sen till tälje. de andra va redan vid brunnsäng och vi hann inte dit innan folk skulle ha tränigar ;( men vi drog till saltskog iaf. spelade lite, planen vaproppad så de va inge vidare. drog till centralen och spelade, en aning roligare. sen skulle folk till kyrkan och käka?! jag fattade ingenting men jag saara & jimmy följde med iaf. det va mycket roligare än jag trodde. haha, spelade lite saker snackade och käkade pizza. sen lärde de mig nån syriansk dans.. hmm, gick väl bra?
jag och saara drog till bussen, träffade ali, lion hans bor och nån annan vid planen. spelade lite innan vi drog hem till saara. snackade, minnen & skit. sen somnade jag, vaknade och såg att jag messat i sömnen.
je,
nu ska jag duscha, fixa mig sen ska vi till chris och träffa grabbarna! :)



tack för kvällen sammie, daffy, robin, chris, jakob, jimmy, saara, mattias. förlåt om jag glömde någon (a'

kärlek!

i nöden prövas vännen.

igår va det skola, stan med julia.. träffa några, käka/fika. sen drog jag till träningen.
je.

idag va det skolan, hl sen engelska. jag redovisade min engelska på svenska, haha man är väl kung!
jag drog hem efter lunch, ska städa mitt rum och föra över musik till mobilen. sen ska jag hämta min bror på dagis så ska vi dra till liljeholmem och käka. vänta på saara. sen ska jag och hon till södertälje och spela fotboll om vädret håller i sig och inget regn kommer. sen sover vi hos henne, det va riktigt jävla länge sen!
jeje, jag antar att jag ska skynda mig ;)


jag älskar att man kan vara ute på rasterna, snälla låt det inte kommas snö i helgen!

kärlek!


värsta dagen!

sa att jag skulle till midsommarkransen idag för att slippa skolan, eller a jag skulle komma lagom till lunch. men jag råkade ringa pappa ist för mamma. men hon va med på det, sen när pappa ringer en timme senare och jag har somnat om och jag svarar av ren reflex. han hör att jag låg och sov, jag hade sexig röst ni vet ;) haa..
så det va bara att pallra sig till skolan. SKÄMMA UT! inte för att jag fick någonting gjort, men jag va där.
sen skulle vi på teater, men kossorna lät mig inte. jag va typ bara 10 minuter sen för att jag skulle hjälpa chris med hans moppe och bara för det så släppte de inte in mig. jag sket i det och drog hem. nu ska jag städa, packa & sen dra till träningen. fys i valla idag (y' sen direkt efter har vi möte om dana-cup i danmark som vi ska åka till snart, fett nice ;d hem till mamma , käka & sova efter ! tar inte med mig datan, så jag tror inte att det blir någe mer uppdatering.


kim & jag.

kärlek!


RSS 2.0