Mamma [hjärta]

Nu är jag hos pappa och ska packa lite snabbt, mamma kommer och hämtar mig om 20 minuter igen. Har precis varit i Skärholmen och shoppat lite. Det var meningen att jag skulle via vad jag önskar mig, men mamma vill alltid köpa nåt. Så det blev lite grejor. Bilder kommer när jag är hemma hos mamma. Nu ska jag gå upp och ta farväl av min älskade Theo. Sen riggar jag datorn när jag ä hos mamma igen.
Jag köpte hårfärg också, så jag ska göra det ikväll också. Det blev typ nougat brunt / mörk blont .. Jag måste se om detpassar, annars har jag mörkbrun färg hemma. Samma som jag hade innan det blonda. Vi får se hur det blir!

Puss


Bajen, bärs & rakade brudar? ;s

Oft, att folk går upp tidigare än mig för att läsa bloggen? ;o haha, att ni orkar. Love it!
Har precis duschat, ska upp och käka lite nu, sen fixa mig, datan sen spriiinga till bussen! Som vanligt.
Idag är det skola, inget sperciellt vad jag vet. Sen hämtar mamma mig och vi åker till Skärholmen. När vi är klara där så drar vi till Älvsjö, så att jag får packa det viktigaste. Jag ska va hos mamma ett litet tag, iaf till helgen. Eller jag vet inte, vi får se. Så jag får äntligen åka buss med mina bby's igen! Haha..
Jag har lite bildbrist, så jag bjuder på en gammaaal bild! ;oo


man ser ju inte alls att jag har löshår? -.-
funderar på at färga tillbaka till brunt, kanske inte lika mörkt men mitt hår är så slitet och jag vill h förändring!
Vad tycker ni?

Puss


Fyfan för dig.

Har pluggat hela dagen, är helt slut. Men jag måste göra klart hemkunskapen så det blir väl 1 timme till kan jag tänka mig. Har kollat vad jag önskar mig också, och imorn ska jag och mamma till Skärholmen och kolla på ännu mer saker. Får säkert med mig någonting hem på en gång då. Nice! Hur som helst, måste skynda lite nu om jag ska bli klar innan midnatt! Vi hörs imorn.

Puss


tjockt

Nu har min bror och hans tjej (emma och dotter (lea) kommit, alex (syster) kommer också snart. Skoj, ebba och theo är också här, så det är bara ngra syskon som saknas.. Hur som helst, nu ska jag äta tjockis pizza från Gunnars (y'
Har inte gjort ett piss idag typ. Men hej så länge.

Puss


Första advent! ♥

Nu är det bara 18 dagar kvar till lov & 25 dagar kvar till jul! Jag ska upp och äta frukost med min bror nu. Vi hörs sen.


Mysigt med advent!

Puss


Du 'r den bästa!

Nu ör jag hemma från Mysan igen. Vi åt typ middag sen drog vi ut och var med hennes kompisar. Skojskoj. Fast det kom typ värsta fjortisarna och va vid oss så vi drog, sen kom typ två gubbar och frågade om vi skulle ha braj, det lukade helt sött så han va ju seriös. Äckel, hans hund hoppade på mig också. Stackars hund att ha en sån ägare. Hur som helst, vi va ute några timmar. Fyfan va kallt det va! Ahja, det va kul att få träffa Mysan lite också.
Btw, vi ska börja i boxning snart också :) eller vi ska prova, sen får vi se. Nu stängs mina ögon gång på gång, så jag ska sova. Imorn blir det bara plugg och om jag hinner ska jag och Ozan träna lite.
Vi får seee! Men godnatt.


Jag älskar dig mest!

Puss


Olyckad shopping :(

Nu är jag hemma från Skärholmen, med pappa och Theo. Ett tips, ta aldrig med små barn när nu har viktiga saker att göra, eller om det ska gå fort. Jag hittade ingenting, men vi köpte iaf en sak till Mysa, skriver inte vad det är, då blir det ingen överraskning för henne. Men jag och pappa ska iaf tillbaka snart igen och kolla efter saker till mig :)
Nu ska jag upp och ta en macka, sen ska vi dra tilll Bromma.

Puss


Gårdagens köp


Garnier hårfärg/avfärgningsmedel
Maybelline dream matte mousse foundation
L'oreal telescopic carbon black mascara

Puss


♥ !

Grattis sötnosar!

 


Anahi Muller fyller 15 idag, i love you!

 

Jennifer Henriksson fyller 17 idag!

Hoppas ni får en underbar dag!
Puss


Känns som att det kommer bli en bra dag idag!

Godmorgon!
Idag är jag riktigt glad! (y'
Jag ska till stan med pappa när han kommer hem, så ska jag köpa lite "nödvändiga" saker och sen till Mysan :)
Tror inte att jag hinner till Södertälje idag :/ Och inte träffa Ozan heller.. Men ikväll ska jag iaf till Bromma , till bästis Mysan <3 Lär väl vara där hela kvällen, har ingen aning om vad vi kommer göra.
Nu ska jag kolla runt lite på datan sen ska jag plocka undan i rummet och plugga lite. Sen hoppas jag att pappa är hemma så att vi kan dra!


Ison & Fille - Hela Dan Varje Dag

Puss


Kevin Olsen 15 år!

Grattis säger jag idag till Kevin Olsen, som blir 15 idag! :D



Jag älskar dig vännen!


Fattar inte vad som sker, det går undan

Jag vet att jag gjort de mest ointressanta blogginläggen i historien. Men det är så mycket med allt. Jag orkar inte mer, jag faller. Jag har tappat gräppet, jag vet inte vart jag är påväg. Som jag sa förut så va jag med mina bby's, vid 5 drog vi til stan, jag köpte det jag skulle och sen gick vi till centralen, eller Jimmy hade dragit. Och jag dooog av garv när Alborz sa att det sista han ville va att vara bangare!

M - *spottar nästan på A*
A - Om du spottar på mig, jag svär jag tar dig upp&ner mitt på centralen.
Och jag måste ju bara testa då så jag loskar på honom, och det kommer lite i ansiktet ;$
A - Du vet vad jag sa.
Och så var det igång. Jagsa att Alborz va bangare och det slutade med att han drog ner byxorna och gick run lite. nvisade han kuken också. hmm, vart va polisen då?;) Vi punda runt lite i stan sen träffa vi Palle, drog hem till Kim och jag hittade hans pistool :d vi laddade och hade lite kul, eller dom andra gömde sig när jag hade den ;$ jag erkänner att det inte var helt säkert. Sen iaf så drog jag hem och dom till Alborz. Nu har jag precis lagt min bror och är så jävla lack på allt så det finns inte. Imorn hoppas jag blir en bättre dag. Nu ska jag snacka med mina "underbara" msn-kontakter ett tag, sen ska jag slagga.

Puss


Kim hälsar!

Nu sitter jag hemma hos Alborz men han, Kim och Jimmy. Dom spelar fifa och jag och Kim kollar igenom min mobil. Va på stan efter skolan sen hem hit. Vet inte vad vi ska göra, men jag måste ner på stan snart. orkar inte skriva mer, hörs sen.

Puss


Jag vill verkligen lita på dig, men frågan är om jag kan ?

Godmorgon. Nu ska jag äta frukost och fixa mig. Sen drar jag till skolan. Måste plugga gärnet idag, jag är nämligen inte klar med min hemtenta och den ska vara inne idag senast kl.14.00 ;/ Kanske blir pluggis-style på rasten ocksp, vi får se. Men jag ska göra mitt bästa för att hinna klart med den iaf. Sen efter tror jag att jag ska till stan och köpa smink & hårfärg, jag måste verkligen färga min utväxt.. Illa! Swn måste jag dra mig hemåt tror jag, men vi får se. Jag har fortfarande Svenska och Tyska som ska göras. Då kan jag passa på att göra engelskan också. Jag vet att jag låter som största pluggisen, men jag har inget val när man ligger efter och har en jävla massa att göra. Det kommer bli roligare, tro mig ;) Men nu sk ajag börja med mina dagliga rutiner.

Puss


Man blir ju så sur när det inte funkar!

Nu har jag försökt att plugga. Men jag fastnade på typ första uppgiften och nu måste jag göra den i skolan imorn. Plus att jag måste skriva över alla mina svenska uppgifter i mitt häfte. Jag har mycket att göra med andra ord. Men nu har jag ju (nästan) hela helgerna på mig, det kommer tyvärr inte bli så mycket kompisa och så de närmaste veckorna innan lovet. Måste komma ikapp, speciellt Tyskan. Och jag ska göra mitt bästa för att verkligen uppnå G. Gosh, ja har bara 3 veckor på mig? :(
Nu ska jag sova, så att jag kan koncentrera mig imorn. Godnatt!


En hårig arm med "tummen ner" för skolan!

Puss


RSS 2.0