fan och yes!

hej kalla blöta & blåsiga sverige, allt bra!?
med mig äre toppen, fast mina tyskar åkte hem idag :'(
menmen, vi har ju karlskrona-töntarna kvar iaf (a'
idag va jag & tyskarna på stranden, jag visste inte att det va så nära? höhö...
menmen, det va nice men det är ju förjävla varmt så vi gick tillbaka efter typ 4-5 timmar. :)
nu har dom åkt tillbaka till tyskland och dom skulle hälsa hitler, det lovade dom ;oo
nu ska jag snart duscha och fixa mig sen tror jag att jag & emelie drar till stan..
det är en sak jag inte fattar, vrf måste alla hålla på att flörta? asså, det är skitkul när alla kollar lite extra, ler och kanske blinkar.. men dom kan väl fan ta och göra det till tjejer i deras egen ålder? jag blir så lack, tror 30+ gubbar - om jag får kalla dom för gubbar - seriöst att vi tycker det är fräscht när så pass mycket äldre snubbar håller på? vart vill dom komma, kommer dom få oss i säng? nej, haha! och nu säger jag inte att andra killar får det genom en blinkning men asså, ah ni fattar. så, snälla sluta upp med det, seriöst!

såg att saara hade hackat sig lite på min blogg men det är okej, hon har ju fan blivit ganska bra på att skriva, visst!? :d höhö, nej nu ska jag inte överdriva men..
lite bilder kan jag kanske fixa fram, jag kunde bara ta en bild på stranden idag haha, för det kom massa sand i mobilen :(

 
haha den ända bilden från stranden och självklart kollar oscar bort, just då! jävla skit..


har man för mycket tid att leka med bilder så har man ;o

jag orar inte leta fram mer bilder, menmen :)

nu ska jag ut lite, eller jag ska leta efter han som pussa mig på handen igår, han heter så för jag glömde bort hans namn ;)

adiós, puss


FÖRLÅT !

förlåt mathilda ifall du blir sur , men ni kan ju lixom gissa vem det är som mysteriskt har hackat sig in på mathildas blogg och tänkte skriva att hon saknar mathilda mest av allt och tycker att hon ska komma hem nu !?
mamma saknar dig också :(

jag hade inte så mycket att göra så jag råkade bara veta lösenordet och tadaaah ?! ;o
jaja , jag älskar dig mest hjärtat , tycker du ska ta och pallra (?) ditt arsle hemåt nu , sverige saknar faktiskt sin solstråle .. ♥

hälsningar kungen



stranden och staden, here we come!

tjena sverige
nu sitter jag och emelie ute i solen med datorerna, (töntar?) det är så jävla skönt,men jag kan inte va i solen för det är typ för varmt.. menj ag tror att jag måste bada snart och sen lägga mig och läsa, sen ska jag spela fotboll!
hoppas att mina bebisar kommer snart också, nämligen två killar från tyskland (opsidaisy) nej jag skoja, men dom är grymt roliga. och vi håller på att lära dom svenska! HAHA, som kan säga inkast, ingenting, leverpastej och tyskland.. huhu (a'
menmen, sen ska vi väl kanske till stranden med dom och till stan, eler shopping centret kan man ju okcså säga ;)
nu ska jag iaf leta efter the germany bbys och sen ska vi hitt' på nåt.



puss 


jag och bror är bäst på att måla!

hej bloggen, orkade inte uppdatera igår men så äre när man är på semester (a'
nu sitter jag emelie och wilma i ett rum och softar, ska snart ut och spela fotboll.
min önskan har gått i uppfyllelse !!!!!! JAG HAR HITTAT TYSKA KOMPISAR SÅ NU JÄVLAR SKA JAG BLI KUNG PÅ SPRÅKET !!! (a' höhö, damp (?)
menmen, hitta lite "töntar" (;)) från karlskrona också.. haha gölligt!
varmt och soligt är det här ochpå dagarna solar, badar vi och spelar fotboll (och käkar ;d) HAHAH !?

idag har vi målat varandra också, bilder? javisst!

nu orkar jag fan inte skriva, (sry)

ha det bra



vad tycks? ;p


 vi är fett duktiga på att måla ;)

pusss 


spanien e brae! ;d

hejsan hoppsan :)
nu är jag i spanien, fuerteventura tror jag att det heter, det är hot här and i love it!
idag kom vi hit vid 4 kanske efter att ha suttit på ett flyg i 5 timmar och på en buss utan ac (?) i 30 minuter -.- käka direkt sen gick vi till rummen. helt okej :) sen har vi bara badat hela dagen. det är mycket snygga killar här (a' juste, spelade fotboll också.. måste ju pröva planen ;) och där kommer jag vara några timmar per dag. sweet!
nu ska vi typ äta middag sen ska jag ragga upp några killar ;) höhö, skoja.. menmen, nu kommer min bror och mina kompisar så jag ska skynda mig, måste hinna platta håret innnan vi käkar.. Det är fett skönt, inge smink och man behöver typ inte bry sig (ller deklart, jag har ju mascara men inte mkt mer :))



ett av poolområderna på hotellet :)



fett nice, det är självservering, ingen har koll. det är bara att gå till baren och ta öl hela tiden dygnet rumt ;d wiho, PARTYYY!!!

puss


wihoo!

hej, det här bli det sista inlägget från sverige.. jag har bestämt mig nu, datan får följa med! det fanns tydligen internet på hotellet så det är bara att passa på ;) höhö, fan va sweet!
menmen, jag kom hem från träningen för ett tag sen, nu ska jag duscha,basta och fixa allt det sista. ska peela och raka, kommr bli nice. men eftersom att jag kommer ta med mig datan så kommer bilder allt eftersom :) hahah, jag kan inte sluta va glad över att den ska med (a'
ahja, måste skyna. ska upp 3 inatt -.-



puss


<3

godmorgon bitches!

nu sitter jag med ett tjockt täcke runt mig och "surfar" lite (h' höhö..
nej jag driver, men jag hittade den där saken man laddar över bilder med iaf.. så nu kommer jag kunna ladda över, men jag kommer inte uppdatera på hela veckan som kommer nu, för jag drar ju till spaninen och jag har inte med mig datan då, tror jag! men jag lovar att ladda upp alla bilder när jag kommer hem igen..
jaja, hur som helst. idag ska jag packa och städa det sista, sista, sista! (jag gör det hela tiden känns det som) jag är så rädd att jag ska glömma någonting viktigt! och juste, min plattång är trasig så jag måste typ köpa ny men jag har inga pengar så ah.. plus att jag måste ha pengar till spanien också. menmen, det fixar sig alltid. Nu ska jag hoppa in i duschen, fixa mig sen ska vi till farmor.. eller jag måste till stan och köpa plattång och smink innan resan men sen ska jag dit, kl.15.55-16.45 idag har jag träning också, det är typ tematräning och uttagning till distriktslaget ? ahja, alltid kul att träna.. nej , men nu måste jag spela fotboll med min bror, annars röjer han sönder mitt rum..

lite bilder från i fredags också när vi va på teknska med klassen.

enjoy!
puss 










kolla bloggen!

Kolla in den här bloggen, hon är sjukt duktig på photoshop.. Hon har fått en "idol-bild" publicerad hos paow och gör egna designer. Just nu är jag med och tävlar om en header som är grymt fin! Var med du också, och hjälp henne att bygga upp sin blogg och få mer besökare. Du kommer inte ångra det, hon är en söt och skön tjej :)

http://alexstyle.blogg.se

puss


tack saara & grabbarna!

tja sötnosar!
nu är jag hemma i älvsjö igen efter en super-kväll med min bbisar.
jag & annie drog mot södertälje nångång.. sen missa jag bussen i östertälje, så jag fick ta nästa.. det tog typ 2 timmar att åka från älvsjö till saltskog -.- .. sen vid 20.30 drog jag & saara till stan.. va med sadem, mike, leith & den andra.. kommer aldrig ihåg hans namn :$ drog till donken, köpte glass (?) träffa lollo, och några till .. sen drog vi till maren och bara snacka, skoj.. lycka till till saara & sadem ;) menmen, vi va väl hemma vid 12 eller nåt. sov direkt, fan va skönt!
vakna i morse av att saaras katt bet mig i foten :@ men det va tur det, för klockan va redan 9.30 och jag skulle va hemma senast 12.. så det va bara att packa ihop sitt och sen sminka sig lite fort, klä på sig & springa till bussen :) och nu är jag hemma, ska packa klart.. sen städa :) sen ska jag ut och springa om jag hinner, för vi får nämligen gäster ikväll, har ingen aning om vilka men jag ska nog va hemma då .. annars drar jag till heron med mike och dom andra, det tar ju bara 20 minuter så vi får se :)

nej men nu ska jag sätta igång, ha det så bra!

puss


jag har klippt lugg !? ;oo

sho bitches!
nu kom jag och annie hem från tekniska museét, va där med klassen. träffade lite andra kompisar där från andra skolor, nice! det va helt okej, jag ägde alla på dansmatta och va snyggast i teve ;)
nu ska jag börja packa, så att jag hinner gå ut ikväll. tror jag drar till södertälje och sover hos saara kanske? ;p
ahja, hur som helst. min bror har tagit min grej som man laddar över bilder från mobilen till datan så jag kan tyvärr inte lägga in dagens bilder.. i morse klippte jag mig också! lugg och kortare uppklippning. före- och efterbilder kommer sen när jag hittat grejen igen. men jag kirrar lite fina bilder från camen på mig och annie, fyfan va vi är snygga asssåå! ;s


inte finaste bilderna eller bästa kvaliten, men såna som vi kan inte va fula lix..
här har jag luggen åt sidan och sen "ner" (ahahah)

vad tycker ni, hiss eller diss!?

pusss


Draft: Okt. 22, 2009

hej bloggen, nu sitter jag hemma och pluggar med min kära bästavän annie sporre.. eller jag pluggar och hon ligger död i sängen, har sprecis duschat, fränt! jag har iaf skrivit en fördjupning i projektet som handlar om horoskop/astrologi.. jag hade typ 6 veckor på mig, men jag börjar (som vanligt) i sista sekunden :)
Jag är iaf nöjd och jag hoppas på bra betyg..

Jag och annie har skrattat åt det mesta, hela dagen! du är man riktigt trött om man säger så.. ;)
Det senaste vi garvade åt var att jag inte kunde läsa och det här mailet. Annie tyckte tydligen att det va grymt roligt att våran lärare Jonast Östman heter jonas.ostman@ på skol-mailen. Så hon drog sina torraste skämt om det och garva som en galning, för att va ärlig garvade jag mest åt att hon låg i sängen och lät som en gris.. blondingrisen vet du, det finns en anledning varför hon har det namnet! ;)

Jag säger bara en sak.. TÖNTAR!

ahja, idag så va det iaf skolan.. matte-pov, gick väl bra.. minst G here i come ;)
sen massa annat skit, blev klar med en bild vi kämpat på med i 4-6 veckor nu.. vet ikke om jag kommer få godkänt i bild men det blev massa knas med stulna/förstörda bilder -.- !
efter skolan drog jag och annie hem till henne och packade lite sen hem till mig i älvsjö. åt middag, drog och handlade matsäck tills imorn, för vi ska till tekniska museét :) slutar tidigt sen drar jag och annie hem till mig, sen till södertälje.. jag vet inte vad hon ska göra då, men jag ska iaf träffa saara en snabbis och sen mike om jag hinner (hoppashoppashoppas!!!) ..

nu ska vi iaf äta macka sen sova tror jag :)))))

Annie hälsar,
pusshej folket


grattis marino! <3

så, nu kommer mitt inlägg som jag (nästan) lovade :)
just nu sitter jag och snackar med random personer på msn.. ska snart sova.
imorn ska jag till skolan, har matteprov.. -.-
sen ska jag och julia hitt'på nåt.. antar att jag ska träffa mike också, sen drar jag till bondeland och tränar :) !
men nu ska jag snart stänga ner, men ni får ha det så bra..


btw, grattis till marino malaki som fyller 15 idag! <3

puss


jallavallen here i come :) !

hejsan hoppsan :)
jag är ledsen att jag inte bloggade igår.. på hela dagen, men jag hann inte på morgonen och sen på kvällen efter träningen drog jag till mamma och packa sen sov jag där.

idag försov jag mig så mamma fick skjutsa mig (a'
skolan va okej, tråkigt med dubbel-pass i tyska -.- !
menmen, sen drog jag hem till pappa och nu sitter jag här, har precis ätit.. måste byta om nu och fixa mig, för min buss kommer om 30 minuter ;o shit, att det alltid ska bli så jävla stressigt!? -.-
ahja, skitsamma.. men jag uppdaterar sen efter tränignen också om jag orkar (a' huhu!

puss


hoppas ingen såg mig idag ! ;s

jag tänker inte skriva långt nu, jag vet att jag inte gjot det de senaste inläggen heller. men jag dampar bara sönder mina inlägg med ironi eller oitressanta saker, jag är väl i en sån period nu. men imorn ska jag försöka att skriva ett normalt inlägg igen :)
som "förlåt" så bjuder jag på 2 bilder.. enjoy!



fan va drogad jag ser ut, men de handlar om att bjuda på sig själv va? ;)
haha fan va illa, menmen så äre. inge löshår och sliten efter helgen.


"jag kan också va busig" som saara säger, haha eller inte!
med den bilden säger jag puss & godnatt!


stan here we come

nu ska jag och saara fixa oss lite snabbt sen drar vi till stan :)
finns inte på mobilen, men saara gör..

puss

RSS 2.0