kom nu värmen !

nu är vi tillbaka hemma hos saara. nu är jimmy med också ! (y'
dem ska ut senare och jag ska hem till pappa, eller så ska jag vara med någon i södertälje vi får se. jag vill hem till honom, men då är det så långt till kompisar :) vi får se vi får se!
jimmy hälsar att han ska på middag med hans kompis, och saara hälsar också!
jag hälsar att vi hörs senare.
och äntligen börjar våren komma. VÄRMEN ÄR MER ÄN VÄLKOMEN!


saknar..

kärlek!

ohlala..

godmorgon ! :)
saara sitter och fixar sig, det ska jag också göra snart. för vi ska dra till stan så att vi är där till halv 2, då vi har tid hos aina.. efter det drar viantagligen tillbaka till saara, fixar henne fin inför kvällens dejt sen ska jag till min baba. det va hur länge sen som helst som jag träffade honom. fast jag vet fortfarande inte om jag ska va med någon kompis, för jag glömde datan hos mamma och pappas data är seeg. förutom hans jobbdata, men den får jag inte använda :(
det blir nog bra hur som helst. nu måste jag skynda mig ser jag ;o
hörs sen.

kärlek!

rocky! (L)

hej igen, jag sa ju att vi skulle höras senare!
och nu är det just, ja.. senare :)
kvällen blev inte riktigt som vi trodde. planerade ju att ta det lugnt och kolla på film. men vi ville träffa sven (killen som bloggar som en kung;)), så vi skulle ner och träffa han i centrum. men sen hände det som inte fick hända!
va hade klätt på oss och var redo att gå ut, allt var frid och fröjd. tills vi kom till dörren.
saara öppnade, sen stängde hon och låste igen i panik! hon vände sig om och hade ett ansiktsuttryck som hon just hade sett gud. jag tänkte direkt att det var sigenarna som stod där utanför, och mitt hjärta stannade!
sen skriker hon "det är heeeeeelt kolsvart ute i porten". nej shit, jävla vitto!
nojjiga som vi va (vi har våra andledningar), hämtade saara ficklampa och jag hade hårspray'en i handen. redo att spruta ut ögonen på sigenarna. så plingade det på dörren, men som tur va kom lilla sven och mötte oss, ända uppe vid dörrrrren, för han är en gentleman! sen stod vi i hissen, som stannade på ettan, där siggisarna bor!!!!!!!!!
och deras mamma kom in i porten och frågade lite diskret "är det mörkt uppe hos er också?".. hmm, man undrar ju vart hon vill komma. efter en lång tid (en våning, host) drog vi ner till centrum. träffade joni och massa. va där ett tag. sen va det dags att gå upp igen. och då står tjejen som misshandlade oss uppe på deras balkong, fast det var mörkt så att hon inte skulle synas, som om att det skulle hjälpa, så tjock som hon är! sen gick hon in. gick in i porten, fortfarande nojjiga. så hoppar jimmy, kim & lion på oss i porten. och jag dog! vi gick upp, jag och saara stor tryckta mot hissväggen hela vägen upp. sen kutade vi in. så plinagde det på dörren, jimmy öppnade medans jag och saara va redo att låsa in oss på toan (a' så hördes det spring i trappan och det va kalabalik!
väl inne bakom låsta dörrar så tog vi kort så att min kamera glödde. bilderna kommer in så småning om på bloggen och facebook. ska bara hitta sladden ;) nu ska jag och saara iaf tvätta bort sminket och kolla på film! nu jävla ska vi det också! ;dd haha..

imorn ska vi till polisen , vi är stammisar där nu :'(


i sommar får danskarna passa sig, för enhörna kommer och gör gatorna osäkra!

kärlek!

top notch

Shulululu lite gulligt så där :) jag heter stefan sven sverker dildon furu:) om ni undrar vad jag har gjort idag så har jag hängt i whiteroom med några från kartellen gänget:D nej skoja bara;) jag va i spybar med några grabbar från saltskog:) och om ni undrar hur snabbt jag kom in så kom jag knappt ut :D
och när jag va klar där så åkte jag vidare till ONKEL SAM i SALTSKOG där vi riktiga grabbar bor :D nej skoja bara;) men det bor några roliga kompisar där. och sen bor det en tjej där som heter saara ruotsaari och ni alla borde akta er för henne för hon brukar gå runt med en spreyburk i fickan som skydd:D och den innehåller hårsprey.
och vidare till vad jag har gjort idag så har jag varit med brorsorna jimmy,kim och leon och mina livvakter saara och mathilda:)
nu sitter jag i en cell och skriver en text som kommer bli en dunder låt som jag kommer tjäna miljoner på:)
i framtiden så kommer jag att bo i en villa i spanien som har 3 våningar och 5 bassänger och 10 jacuzzi och 20 olika bilar.
hur jag får fram pengarna till de så kommer jag att hastla och sälja frukter på marknaden. Jag tror att man kommer tjäna ganska mycket pengar på de:D
Sen har vi min kära bror som heter Jimmööööö som tar över efter mig och gör massa brott:) men jag vill inte att han ska göra de men vad kan man göra:P
Sen har vi kim S som kommer att råna alla banker i sverige med hjälp av min andra kompis som heter Lion:)
Vilka har vi kvar?
JO mina livvakter som heter saara och mathilda och dom kommer tjäna massa pengar genom att skydda folk med hårsprey o skit men nu måste jag gitta hemåt så vi får höras någon annan dag:) tack och hej lever pastej // Stefan Sven Furu





jag saknar min lillilillabroooor!

dagen vart mer lyckad än jag trodde.. eller?
njae, haha kom till saara, jimmy va här. han drog ganska tidigt, och hoppas att alla har sagt GRATTIS till honom, för han fyller 16 idag! ahja, jag och saara va hemma hos henne och tog det lugnt. sen så messade fady och sa att vi skulle komma ut och vara med han och nick. vi hade ingenting bättre för oss, så vi gick ut med dom. träffade jimmy t. sen drog vi runt, lite överallt i saltskog. centrum, skolan och a. snackade massa skit typ. sen träffade vi jimmy, kim & lion i centrum. vi splittrades och jag och saara gick tillbaka till henne, till det varma & trygga !
och fan va tid det tar för mig att skriva, mina händer är is. och sms är ju fan 100 ggr värre, haha!
nu ska vi antagligen ladda ner någon bra film, eller kolla på rocky, eftersom att datan blev överhettad förra gången, så filmen hackade bara. men vi får hoppas att det går bättre nu. jag lär skriva senare, så vi höörees..


inte den finaste bilden på oss (eller theo blir alltid fin) men jag bjuder och vet ni varför?

FÖR JAG ÄLSKAR MIN BROR MEST!

kärlek!

Carpe diem, quam minimum credula postero!

sitter här i mjukisar och hillar på morgonen. och jag känner doften av en av mina parfymer som jag använde förut, "pink sugar", och jag har underbara  minnen till den doften. haha..
jag va på g med underbara killar, jag va dum, jag och julia hade vintern för oss själva, allting var bra, inga problem, förutom att jag va en idiot mot killar och vissa kompisar. tur att man kan förändras iaf, annars hade det gått utför och jag hade inte kommit långt här i livet. jag är fortfarande inte perfkt, det är ingen. men jag är en bättre människa nu än vad jag var för 1 år sen. jag är inte alls samma person. jag tänker klart nu och gör inte saker bara för att jag tycker att det verkar kul. jag är stolt över den jag blivit, men jag har en lång väg kvar att vandra innan jag blir den jag vill vara helt. jag har ett mål, och jag tycker att det är synd att många dömer mig för den jag var förut, jag vet att jag var en okunnig liten flicka som inte tänkte mig för. men jag har vuxit som person, och jag önskar att alla skulle se det, så att jag slipper folk som fortfarande tror att jag är "slampan" eller vad de nu kallade mig. usch, jag vet folk som är såna idag och gosh vad jag ångrar att jag var sån! om jag hade vetat med om världen hade jag nog tänkt en gång extra. men jag kom från landet in till stan. vilsen och borta. hade 3 vänner att stödja mig mot, jag hade ingen annan till en början. jag lämnade alla vänner bakom mig och ersatte med saara, annie& julia. ingenting jag ångrar idag, men jag visste inte vad jag skulle göra, säga eller någonting. så jag gick efter mina 3 vänner, haha. och jag blev som jag blev. och nej, jag menar inte att saj va slampiga eller dåliga personer, vilsna eller så. jag menar att jag va ny i stan och inte visst vad jag skulle göra.
allt tack vare min underbara doft "pink sugar" !

dagens planer:






...



ja, jag ska träffa sara iaf, vi får se vad vi hittar på. men jag kanske drar till älsjö senare, för jag behöver lite kläder från pappa. eller a, allt som jag hade i thailand. saknar det :(


söt som socker, jag älskar't !

kärlek!


blodsyster 1 år!

träningen gick bra, det va inte uffe som tränade (tack & lov) haha.. men som jag sagt hur många gggr som helst förut så¨älskar jag hård träning!
kom hem, käka och satte mig vid datan. ska snart sova, även fast jag har lov har jag ingenting uppe att göra. och imorn ska jag in till saara och tracka henne. nej men a.
vet ikke vad vi ska hitta på, jag kaaanske ska täffa chille.myyyyys haa.

skitsamma, jag orkar faktiskt inte skriva nu, spec inte när min data envisas med att vissa tangenter ska sluta fungera som de vill. -.-


och grattis till migg & julia som firar 1 år som blodsystrar idag! 

kärlek!


äntligen looooooooooooov!!

idag va jag i skolan, haha och oj va mycket jag fick gjort, typ INGENTING!
sista dagen, så nu måste jag jobba projekt och tyska (-.-) hemma, men oj jag glömde tyskan i skolan, HAHA!
jag är duktig som få!!!!!
efter skolan drog vi hem till saara, och nu ska jag byta om sen ska jag till träningen, FYS WIHOO!. efter kanske jag ska in till stan eller till hölö?! kanske till chrille, men vi får se. det beror på om jag orkar. och det beror på hur mamma tar att vi har lov nu också, haha det förvånar mig inte om hon får ryck ?! ahja, skitsamma. imorn har jag inga direkta planer, kanske ska till pappa och hämta lite kläder, eller träffa mysan om hon har tid med mig ?! ;dd haha.
höres senare.

kärlek!

lyckad dag, tack syster i love you !

idag var jag hemma hos min kära syster i strängnäs, hälsade på lite. kul att träffa henne, tor (son) och flame (hund) igen, haha det var länge sen ha..
vi käkade. sen drog vi ut på lång promenad, vi gick i nästan 2 timmar. snackade och hade det allmänt mysigt. vi blev intervjuade (stavning) av lokaltidningen, så kolla i den imorn ;) haha. asså en sak, det är en riktigt fin stad och jag ska fan vara hos henne hur mycket som helst i sommar, hur nice som helst!
efter det så köpte jag lite saker på inter sport, sen hem till värmen igen. helt slut och lite frusen efter dagens promenad hoppade jag in i duschen. jag vet inte hur länge jag stod där, men det varma vattnet tog slut :( så nu sitter jag här. funderar på att sova, jag är feeeett trött!
imorn blir det att jobba gärnet i skolan, det är sista dagen och jag har fortfarande lite svenska, massa matte & projekt kvar att göra. hah, jag vägrar att sitta på lovet och plugga så jag kanske måste sitta lite längre imorn. JUSTE, fitta! jag har ju tyska också, grammatik prov, och jag som sa att jag kunde det och att det inte skulle bli några problem att klara det (bara för att de skulle tro att jag gjort det, sluta tjata + att jag skulle få mera tid på mig). nu har jag ju skämt ut mig totalt! haha.. men om jag gör det första passet imorn så kanske det är lugnt.
iafiaf, imorn ska jag vara med min älskade Julia Ericson. för vi firar ett år som blodsystrar.
har iao träning på kvällen, men kanske skiter i den dagen till ära? ahja, vi får se.
har inga planer vad vi ska göra, men det kommer att bli toppen!
nu ska jag kolla min mail (h' , fb, bdb och lite så. sen ska jag lägga mig i min säng och smsa!
ha det ! :)


åh, så underbart söta, Tor & Flame. Big love till dem !

kärlek!


drar till syster nu!

ingen skola idag heller, mums!
istället drar jag till strängnäs för att träffa min syster och hennes son. vi får se när jag åker tillbaka, det beroe på om jag ska va med julia imorn, annars kan jag lika gärna stanna. imorn är sista skoldagen, sen är det looov!
ahja, puss så länge.

kärlek!


natyi

godnatt!

obeskrivligt besviken.

godmorgon, tycker synd om er stackare som måste vara i skolan just nu.
i morse var det - 30 så jag drog täcket över huvudet och somnade om. skiter i skolan just nu.
jag har inlämningar, redovisningar och prov den här veckan, men dem får ge mig IG om de vill. jag orkar inte med det nu. och det är ingen ide att ringa eller smsa, jag svarar inte. och det är ingen ide att tjata och fråga vad som hänt heller, det skiter sig totalt! kanske ska till skolan imorn, men jag har inte lust att träffa alla så jag kanske drar till skolan idag när alla slutat och hämtar det jag behöver och jobbar hemma de sista dagarna.
orkar inte skriva heller. hejdå.


-

är hemma.
ska stänga av min mobil.
ska rensa min facebook.
ska städa.
ska fixa en sak.
ska ut och träffa en.
ska döda.
ska duscha.
ska sova.
ska aldrig vakna.


hem ljuva hem

nu kommer min mamma och hämtar mig snart, blir ingen träning idag :(
blir väl att ta det lugnt, göra ansiktsmask och fixa naglarna. äta ska jag också göra, det är inte bra att äta bulle och saft till frukost och sen middag.. haha, skitsamma. jimmy är här nu så saara kommer inte lida iaf. vi hörs senare, det lovar jag ! ;dd

kärlek!

ohå

¨nu har saara och kim sovit hur länge som helst, säkert timmar! ;oo shiet, att de orkar.
jag tror inte att det blir någon träning ikväll, men det är lugnt. jag ska försöka att antingen dra till gymmet idag eller i veckan. vi får se. men jag tror att jag ska dra snart iaf, för a. skitsamma. skriver kanske ikväll oom jag orkar starta upp datan.

kärlek!

RSS 2.0