Eclipse = BIG love!

Igår drog jag till Liljeholmen och mötte Robin. Vi kollade på kläder, käkade sen åkte vi in till stan och fortsatte kolla på kläder. Sen mötte jag min syster och hennes kompisar, och vi gick till bion. Vi hade redan "missat" den första filmen men den hade alla sätt. Så jag fick se den andra filmen för första gången. Eclipse, den sista filmen, var så vacker! :')
Jaja, vi skulle tydligen gå till Östermalm. Det var vattenspridare på så vi blev blöta. Det var fyllisar så vi sprang. Det var massa vatten så vi badade. Klockan 3 var vi framme där vi skulle sova, men innan så vattnade vi blommorna! (y' Min syster är underbart barnslig, jag framstår som vuxen och "tråkig" om jag står vid henne. Det var en härlig kväll/natt med henne iaf, tack! ;)

Nu kom jag hem för ett tag sen. Ska duscha & fixa mig. För jag ska åka och göra slutprovet för moppe!
Jag är sååå nervös! ;o Men det kommer säkert gå bra. Efter det ska jag tröst-/firnings-shoppa med mamma. Efter det drar vi till Enhörna och jag får min andra behandling med akupunktur... Usch så läskigt, jag gillar inte det!
Sen ska jag träffa min älskade pöjk, YEEES! :D


Idag gäller det!

Kärlek!


Twilight Eclipse på bio ikväll med syster!

Halloj, nu har jag fått mitt skadestånd så jag funderar på att köpa en ny kamera innan vi drar till danmark/spanien.
Vaknade nyss iaf, men ångest.. Jag har inte så mycket att göra idag, men det kommer ta tid.
Mina planer är att jag ska städa, shoppa, rehab träna, boka til för prov, leta kamera och träffa robin. Allt det innan klockan 18.00 då jag ska möta upp min syster, för vi ska gå på Twilight-maraton.. Allt kommer sluta väldigt sent så det är tur att man inte har skola eller träningar. Men det är lika bra att sätta fart med en gång!
Seeyah.


Theo  innan  han  blev  en  skitunge!

Kärlek!


Jag har förstört min blogg! :(

Drog och käkade sushi med pappa idag, sen köpte vi present till min syster!
Sen kollade vi lite i butiker, men hann inge länge för pappa skulle tillbaka till kontoret och jobba medans jag drog hem.
Jag började greja med min blogg, och nu ser den ut som ett mähä :/ JAG VET INTE VAD JAG SKA GÖRA!
Jag vill inte ha den såhär, någon som kan hjälpa mig?
Jag vill alltså ha inläggen i mitten och meny längst till vänster. Och nu är det säkert busenkelt bara för det, men skratta ni bara ;) jag är inte teknisk av mig!
Robin kan inte heller, men det förväntade jag mig inte heller.
Men vad tycker ni om headern?

Nu ska vi springa upp och kolla på fotbollen som förjade för 30 minuter sen. Imorn ska jag kämpa vidare med bloggen och se om någonting kan bli bättre, eller om jag bara förstör den ännu mer :(


gammal bild.

kärlek!


Åh, vad jag vill ha!


249:- // Gina Tricot


Det blir gamla bilder tills jag skaffat en ny kamera! :)

Nu är jag hemma hos min far i Älvsjö, har laddat över bilder som låg på mammas dator och nu ska jag fixa en spellista som jag kan ersätta min musik på mobilen med. Runt halv 12 drar jag till Liljeholken för att luncha med pappa :) Jag har saknat honom, och vi har en del att snacka om (y'.
Ha det!


Bästavän!

Kärlek!


rehab de närmaste tre veckorna (y'

Tjosan!
Igår var det ju midsommardagen (inte nyårsdagen som jag sagt fel hela dagen).
Jag, Patrik & Robin drog hem till mig och spelade volleyboll i poolen med en massa andra gäster. Det var Norge mot Sverige. Tyvärr så vann Norge, men det var iaf roligt att se/ vara med :).
Sen drog alla vidare till familjen Fick, fast vi stannade hemma och käkade Tacos. Sen kollade vi på "Mask" sen sov vi.
Vaknade runt 11, utvilade och pigga.
Käkade frulle, badade i några timmar och sen käkade vi lunch.
Efter det drog vi ut på äventyr med cyklarna. Vi tog med oss badkläder & bullar och drog iväg till "Destination okänd". Glastäppan blev vårat första stopp, lekte lite i den gamla cowboy-/indianstaden. Sen kyrkan, mysigt haha :) Vi cyklade vidare till Sandviken där vi kpte glass & dricka och satte oss ute på bryggan och fikade, mysigt som fan enligt mig! När vi väl kom hem var vi helt slut i benen och svettiga så vi hoppade i poolen och svalkade oss. Käkade middag sen drog de hem och jag till Evelina, de skulle fixa någonting.
Nu ska jag plocka undan efter allt röj i helgen sen ska jag sova för jag är helt slut, och jag ska upp tidigt :).

Vi hörs imorn!




Vi tar dem i duschen... SEN!

Kärlek!


min älskade kamera..

hej allt bakis folk, allt bra?
igår var det som ni säkert vet midsommar, och jag tror att det var min otursdag..
eller en otursdag för alla kan man säga.
det började vid lunch då en gubbe ramlade bakåt från bänken och bröt sitt finger.. nästa gång vi kom upp så låg en kille däckad (inte av fylla, det var tidigt på dagen fortfarande).
sen tappar vi bort min kamera, vi letade igeonom hela nhusvagnen, uterummet och tomten flera gånger, men ändå hittade vi ingen kamera.. vi letade ända tills det var mörkt och berättade för alla fyllesvin vad som hänt, ingen har sett en kamera. jag hoppas att den kommer fram idag, för jag har underbara bilder på den som jag inte vill gå miste om :(( ahja. annars var dagen skitbra, vi solade, badade, gick på upptäcksfärd i skogen, spelade volleyboll och hade allmänt kul.. eller ;) ? jee. på kvällen blev det grillat, mums!
några timmar senare gick vi ner till bryggan oxg grillade korv, käkade chips och drack cider. lyxigt!

idag ska jag, robin, chris och patrik hem till mig och ha kul tillsammans med massa andra gäster. det blir tävlingar av alla slag & sill lunch. sen antar jag att de ska sova hos mig, men det får vi se. kan inte lova en uppdatering sen, så jag skrev låångt nu ;) jag har inga bilder eftersom att det är amandas dator.

kärlek!


midsommar (L)

snabb uppdatering, min buss kommer om några minter. ska till robins landställe med rubi, chris & patrik. imorn blir det att fira midsommar där också, grilla. bilder kommer sjklart!

kärlek!


money

hejhallå, kom precis hem från en sooolig dag på jobbet. underbart idag alltså, ute och spelat fotboll i solen idag och fått betalt! fint väder, god lunch, snälla barn, tiden gick fort och vi fick inte skäll idag :D det ända "dåliga" va att jag inte hann till trafikskolan eftersom att den stängde så tidigt :( men jag ska dit imorn, då stänger de 19.00...
nu ska jag bada & sola hela eftermiddagen. sen ska jag äta, ensam hemma ikväll.. lite trist, men skönt med egen tid också ibland.. jeje. hoppas att ni haft en bra dag, för det har jag (y)

kärlek!


lost

hemsk uppdatering, ingenting ovanligt nu för tiden :(

senaste dagarna har jag varit med vänner, robin, fotboll & det vanliga. njuta av sommarlovet har jag inte hunnit göra, jag har haft en ledig dag.. då städade jag (y' sen var det ju jobb, jobb, match, möte och nu har jag jobb hela veckan.. eller a slutar torsdag :) sen är det midsommar, då kan man verkligen koppla av hoppas jag. ska ut till ingarö med robin och hans släkt, skojigt! nu ska jag ut och hoppa studsmatta innan robin kommer, puss :)


älskar mina fina tjejer! <3

kärlek!


sommarjobb! ;)

match igår mot nyköping, vann med 5-1. vi möter dem på lördag igen så då ska vi till deras hemmaplan där jag har hemska minnen från :'((
idag har jag jobbat, skrivit 200 adresser på lappar som ska klistras på kuvert. sen hade jag träning nyss, men eftersom att jag har benhinneinflammation (allt ska inte sitta ihop va:p?) så va jag typ inte med.
ska snart till robin, han ska bara svara på mitt sms.

imorn ska jag jobba igen så fort kuverten och korten kommit.. då ska det klistras och vikas och allt vad som ska göras. innan och efter det ska jag vara med min underbaring som förhoppninsvis skulle vara ledig!
nu ska jag draaa..


bara för att jag älskar mina bebisar på den fina bilden!

kärlek!


NU:

 VS.


kärlek!


DAGEN:


* städa
* plugga körkort
* hämta kamera & mjukisar
* match mot nyköping



vad ska ni göra idag?

kärlek!


SOMMARLOV; fett efter :(

tjoosan.
nu har vittra i östertälje äntligen fått sommarlov! UNDERBART!
det blev inte så mycket tårar för min del, ganska seg stämning.. annie sjöng solo, hur bra som helst!! jag blir så stolt :') ♥ jag kommer sakna alla sjukt mycket, men jag ska se till att träffa de jag "bryr mig om" (haha;) på sommarlovet också. fan asså, taggad till 100%.
min sommar kommer bestå av 3 olika sommarjobb, danmark, bila till italien, mysa i skärgården, älska mina vänner, umgås med min älskling och en massa fotboll & grillkvällar, YEAH! jag är bra gla asså.
efter att vi va klara idag drog vi och köpte pizza som vi åt hos farmor <3 sen åkte vi till vingåkers factory outlet där jag köpte ett par shorts från cottonfield och en kofta från tiger. sen smög jag in på scorett och köpte ett par gladiatorsandaler också. kom hem för någon timme sen, ska packa och byta om.. sen ska jag sova hos robin, det va ett tag sen sist känns det som :p . imorn är mina planer att städa, plugga körkort, hämta min kamera som jag glömde hos saara i morse (!!!!) och sen är det match på kvällen sen. alla som kan kommer och kollar ute i enhörna kl.19.00 :)


bilder kommer, förr eller senare...

kärlek!


Nu är det Robin som är här ! :D

haha! nu när min lilla mathilda pratar i telefon med Saara så passar jag på att skriva lite i hennes blogg! ;)
eftersom jag inte vet vad jag ska skriva så skriver jag vell om MIN gårdag och min dag idag.. (det lät konstigt när jag läste det där) men iaf! igår spelade jag match mot bele barkarby på strömvallen i barkarby, vi tappade 1-0 ledning och matchen slutade 1-1, oerhört intressant va ? :) sen åkte jag och mathilda hem till mig och jag duschade sen drog vi hem till mathilda eftersom jag skulle hålla mathilda sällskap när hon skulle vara barnvakt åt sina småsyskon Theo och Ebba! :) vi åt pizza till middag :) HAWAII! MUMS! sen satt vi där hemma hos mathilda och kollade på England-USA , en helt okej match.. jag satt och ritade lite med Theo medans Mathilda tog hand om Ebba :) Ebba somnade ganska tidigt, jag och theo satt och kollade lite på motorsport! :) haha! Lightning McQueen! :), idag har vi inte gjort så mkt, vaknade runt halv 11, jag åkte hem och lämnade mina arbetskläder som varit här sen i fredags, sen kom jag tillbaka så åkte jag mathilda och hennes far till liljeholmen där mathilda handlade kläder till sin skolavslutning, MYCKET SNYGGT tycker jag :) sen åkte vi hem till mig en stund sen tillbaka till mathilda och käkade, nu går hon omkring och pratar med Saara... och jag är klar med det här nu så får vell lägga mig och vila eller ngt sånt ;) hihi! :) nu behöver hjälp med att fixa en fiiiiiiiiiiin bild. OCH IMORGON ÄR DET 3 MÅNADER TILSAMMANS MED ÄLSKLING!! :) <33333333333

Pussar från Robin :D :D :D <333





RSS 2.0